Ga op ontdekkingstocht

Maak kennis met alles en iedereen op boerderij Borreveld! Kom meer te weten over de mensen, de boerderij en natuurlijk de lieve dieren!

?

De boerderij

De coaches

Annet Lekkerkerker
Gudy de Mooy
Nanoek Hazelhoff
Babs Perdon
Barbara Bastinck

De dieren

Paarden
Ezels
Alpaca's
Schapen
Honden
Katten
Konijnen
Kippen
Koeien

Coach Nanoek Hazelhoff

Mijn naam is Nanoek Hazelhoff en sinds november 2021 mag ik het team van Koeching komen versterken. Ik ben 27 jaar oud, woon samen met mijn vriend en heb een eigen paard: Lucky.

Ik ben al van kleins af aan dol op paarden. In 2011 ben ik de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening begonnen. Het was mijn droom om de hulpverlening met dieren te combineren door een artikel over een vrouw die met haar kleine pony de verzorgingstehuizen langs ging. Al in mijn opleiding kwam ik erachter dat ik het werken met kinderen ontzettend leuk vond om te doen. Hierdoor ben ik na mijn studie bij een zorgmanege voor kinderen en jongeren gaan werken en heb ik mijn eigen coachbedrijf opgericht: Uni Coaching. Hier coach ik kinderen, jongeren en volwassenen om dichterbij zichzelf te komen. Na de SPH heb ik de basis paardencoach en paardencoaching voor kinderen bij Caprilli gevolgd. Ook heb ik de cursus Anders leren met paarden gevolgd. Inmiddels kan ik daar mijn Centered Riding Level I (instructeur) en Koetsiersbewijs aan toevoegen. Er zullen er vast nog vele volgen, want ik ben ontzettend leergierig en nieuwsgierig.

Het werken met honden, ezels, schapen en alpaca’s lijkt me een mooie aanvulling op het werk met de paarden en ik kan dan ook niet wachten om aan de slag te gaan bij Koeching. Ik zal hier te vinden zijn op donderdag en vrijdag.

Tot snel!

Trajecten met deze coach


Interventies met deze coach