Nieuws

Op de boerderij Borreveld is het nooit saai. Hier lees, kijk en luister je de laatste updates van Koeching!

Nieuw aanbod: Kom Thuis in jezelf

13 februari 2024, 21:35 uur

Nieuw aanbod bij Koeching:

Marjan van Driehoek Mediation en Annet van Koeching hebben samen een driedaagse retraite ontwikkeld: Kom Thuis in jezelf.  

Meer informatie: https://koeching.nl/aanbod/trainingen/kom-thuis-in-jezelf

We heten je graag van harte welkom!

Spelen

31 januari 2024, 21:01 uur

Een paar oude hoeden geven veel speelplezier bij de pony's en ezels 

Warme kerstknuffel en de beste wensen!

21 december 2023, 22:47 uur

20231217 Koeching Kerstkaart digitaal.png

Persoonlijke behandelgegevens worden bij Koeching NIET gedeeld met overheidsinstanties

11 juli 2023, 06:50 uur

Persoonlijke behandelgegevens:
Net op het moment dat Koeching niet langer meer gecontracteerd werd door gemeentes , kwam de wet dat ik persoonlijke informatie over m'n cliënten zou moeten gaan delen met de overheid (CBS) Dat wilde ik echt niet, dus eigenlijk wel prima dat de contractering ophield. Nu de volgende stap: ook psychologen en psychiaters moeten privé-informatie van hun cliënten gaan delen, nu met het NZa. Goed om te bedenken waar je je aanmeldt voor psychische hulp als je niet wilt dat je persoonlijke gegevens bij een (overheids)instantie terecht komt. Bij Koeching krijg je een gedeeltelijke vergoeding vnauit de aanvullende zorgverzekering of je moet het zelf betalen, maar persoonlijke informatie over jou of over je kind hoeft niet gedeeld te worden!

BijzonderWijs-groep

21 juni 2023, 22:43 uur

Voor meer- en hoogbegaafde kinderen die niet meer naar school kunnen, of slechts gedeeltelijk, waren we gestart met de BijzonderWijs.  1 ochtend per week kwamen kinderen naar Koeching om allerlei klussen te doen met en voor de dieren, met als doel dat de kinderen weer in hun kracht komen. De ervaringen zijn dermate positief dat we na de zomervakantie doorgaan met dit initiatief.  Het is een plek voor bijzonder wijze kinderen die op de één of andere manier niet meer of gedeeltelijk naar school kunnen. 

Als je interesse hebt om deel te nemen aan BijzonderWijs, dan kun je een brochure aanvragen door een mail te sturen aan info@koeching.nl of te bellen met 06-53906916.

 

Nog eerder op de hoogte zijn? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Mailbox