Ga op ontdekkingstocht

Maak kennis met alles en iedereen op boerderij Borreveld! Kom meer te weten over de mensen, de boerderij en natuurlijk de lieve dieren!

?

De boerderij

De coaches

Annet Lekkerkerker
Gudy de Mooy
Nanoek Hazelhoff
Babs Perdon
Barbara Bastinck

De dieren

Paarden
Ezels
Alpaca's
Schapen
Honden
Katten
Konijnen
Kippen
Koeien

Coach Barbara Bastinck

Hallo, ik ben Barbara Bastinck en per 1 november 2023 start ik bij Koeching. Ik ben 50 jaar, getrouwd met Pascal en moeder van vier kinderen. Wij wonen samen met onze twee beren ( Silke en Harry) en kat( mr Bobby) in Wijk bij Duurstede.

Van kinds af aan heb ik een grote liefde voor dieren. Naast mijn eigen honden ben ik altijd bezig geweest met paarden tot het niet meer te combineren was met mijn werk. Sinds 1993 ben ik werkzaam in de psychiatrie. Hier ben ik zowel in de kinder- en jeugdpsychiatrie als de volwassenenpsychiatrie werkzaam geweest. Hierin heb ik mijn vaardigheden ontwikkeld en opleidingen gevolgd in het werken met kinderen, jeugdigen, systemisch werken, ouders en volwassenen.
Tijdens mijn werkzaamheden vind ik het heel belangrijk om het verhaal achter de persoon te horen en het proces te volgen in het tempo van de ander. Mijn eigen ervaring is dat dieren hier een grote rol in kunnen spelen en helpend zijn. Sinds de zomer ben ik afgestudeerd als sociaal psychiatrisch verpleegkundige en kreeg ik daarna de mogelijkheid om bij Annet getraind te worden in paarden en ezelcoaching.
Ik ben maandag en woensdag aanwezig.

Trajecten met deze coach


Interventies met deze coach