Ga op ontdekkingstocht

Maak kennis met alles en iedereen op boerderij Borreveld! Kom meer te weten over de mensen, de boerderij en natuurlijk de lieve dieren!

?

De boerderij

De coaches

Annet Lekkerkerker
Gudy de Mooy
Nanoek Hazelhoff
Barbara Bastinck

De dieren

Paarden
Ezels
Alpaca's
Schapen
Honden
Katten
Konijnen
Kippen
Koeien

Coach Gudy de Mooy

Hallo allemaal! Sinds maart 2019 versterk ik met heel veel plezier het team bij Koeching als behandelaar reflexintegratie.

Van oorsprong ben ik leerkracht. Vanaf 2007 ben ik mijn eigen bedrijf gestart om kinderen met leerproblemen te begeleiden. Door het werken in o.a. het Speciaal Onderwijs en later vanuit mijn eigen bedrijf heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen met autisme.

Kinderen hebben mijn hart. Ik ben altijd op zoek naar de oorzaak en wil van daaruit werken aan de oplossing. Daardoor ben (en doe) ik vele opleidingen en cursussen. Ik ben o.a. visueel trainer, begeleider van de Johansen IAS training en Geef me de 5 methode, coach Nieuwe Leerstrategieën en Core specialist in training van reflexintegratie.

In 2018 heb ik samen met Colinda van der Horst de weerbaarheidstraining SteenGoed ontwikkeld, een training voor kinderen van 5-7 jaar waarbij een combinatie wordt gemaakt tussen sociaal-emotionele oefeningen en reflexintegratie/beweegoefeningen. Door de jaren heen merk ik dat ik steeds meer ga werken met kwetsbare kinderen. Dit kunnen kinderen zijn met leerproblemen die last hebben van (faal)angst maar ook kinderen met hooggevoeligheid, autisme of trauma. Reflexintegratie is daarbij een enorme hulp om te ontdekken wat de oorsprong is en daarmee de ‘missing link’ om kinderen en ook volwassenen te kunnen helpen.

Mijn gerichtheid is om ieder kind als uniek individu te benaderen. Ik heb respect voor de eigenheid van het kind en ga met hem/haar net zolang in gesprek tot ik gevonden heb wat het kind nodig heeft en helpt. Wat ik het belangrijkste voor het kind vind, is dat het zich op zijn/haar gemak voelt en het leuk vindt. Mijn visie is dat wanneer een kind ontdekt WAT het kan en HOE hij/zij dit in de praktijk kan brengen, dit hem/haar helpt in zijn/haar ontwikkeling, zelfvertrouwen geeft en hij/zij als een gezond en gelukkig kind kan opgroeien naar volwassenheid.

Trajecten met deze coach


Interventies met deze coach