Opleidingen met paarden en ezels in de hoofdrol

De dieren spelen bij Koeching een grote rol in de begeleiding van kinderen en jongeren. Omdat Annet hier zo enthousiast over is, wil ze haar kennis en ervaring graag delen met anderen. Ik geloof erin dat veel meer kinderen en jongeren baat zullen hebben bij begeleiding waarbij ezels (en andere dieren) ingezet worden. Om dit te bereiken wil ik graag coaches, therapeuten, orthopedagogen, psychologen etc. opleiden en laten ervaren hoe je dit kunt doen. Mocht je hierin interesse hebben, dan nodig ik je van harte uit om een berichtje te sturen of telefonisch contact te leggen.

Het is ook mogelijk om de opleiding tot paarden- /ezelcoach bij Caprilli coaching&training te volgen. Sylvia Bosveld, eigenaar van Caprilli, verzorgt zelf de basisopleiding tot paarden/ezelcoach. De vervolgopleiding paarden-/ezelcoaching voor kinderen en jongeren wordt door Annet gegeven. Meer informatie vind je op www.caprillicoaching.nl.

Vanuit persoonlijke ervaring, maar ook vanuit praktijkervaring weet Annet dat de ziekte van Lyme een enorme impact kan hebben op de persoon in kwestie, maar ook op het hele gezin. Dat is de reden dat Annet een opleidingsdag heeft ontwikkeld, met als doel haar kennis en ervaring te delen met andere jeugdhulpverleners.

Aankomende opleidingsdagen


    Warning: mysql_connect(): No connection could be made because the target machine actively refused it. in D:\appdata\IIS\vhosts\koeching.nl\httpdocs\opleidingen.php on line 9
    false